When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.
cover image
User Avatar

Tipografi.info

tipografi.info·@tipografiks·
Tipografi, përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut.
1 follower
·
0 following