Tirona

Dediku me krenari qytetit tonë Tironës Faqja Zyrtare: http://www.tirona.info/ Kontakt: tirona@tirona.info ose kontakt@tirona.info Faqe të tjera sociale të faqes Tirona: https://twitter.com/TironaVenaliu https://plus.google.com/+Venaliu https://www.youtube.com/channel/UCTgZOe9RH6pJGuEDCnqlbZQ
Vajzat e lodrës me pëllëmbën e gjashtë Nga Ani Jaupaj

Vajzat e lodrës me pëllëmbën e gjashtë Nga Ani Jaupaj

ALBANOPOLIS Nga Osman MYDERRIZI

ALBANOPOLIS Nga Osman MYDERRIZI

Kopshti i dashurisë Nga Alba KEPI

Kopshti i dashurisë Nga Alba KEPI

Dossier / Aurel Verria Sulmuesi i shpejtë që spikati në krahun e djathtë të bardhebluve të viteve 60-të Nga Bedri Alimehmeti

Dossier / Aurel Verria Sulmuesi i shpejtë që spikati në krahun e djathtë të bardhebluve të viteve 60-të Nga Bedri Alimehmeti

Kampionati i Volejbollit në Tironë nga viti 1933 deri në vitin 1944 Nga Ilir Dojka

Kampionati i Volejbollit në Tironë nga viti 1933 deri në vitin 1944 Nga Ilir Dojka

Rruga e Fortuzit maternitet i sportit shqiptar Nga Bedri Alimehmeti

Rruga e Fortuzit maternitet i sportit shqiptar Nga Bedri Alimehmeti

Një fragment i vogël nga Broduej i Tironës Nga Bedri Alimehmeti

Një fragment i vogël nga Broduej i Tironës Nga Bedri Alimehmeti

Hall me rrue Hall me vdek Mustafa GREBLLESHI

Hall me rrue Hall me vdek Mustafa GREBLLESHI

Klubi Turistik dhe Automobilik Mbretëror Tironë Gusht 1933 Nga Ilir DOJKA

Klubi Turistik dhe Automobilik Mbretëror Tironë Gusht 1933 Nga Ilir DOJKA

Respektim dhe largim nga tradita në vallet dhe këngët popullore Nga Sabina Vaqarri

Respektim dhe largim nga tradita në vallet dhe këngët popullore Nga Sabina Vaqarri

Pinterest
Search