TV3
TV3
TV3

TV3

Una selecció de les millors imatges dels programes i les sèries de Televisió de Catalunya. També ens trobaràs a: http://www.facebook.com/tv3 http://www.twit

More ideas from TV3

Rap amb romesco i tempura de ceba tendra. http://www.tv3.cat/cuines/recepta/rap-amb-romesco-i-tempura-de-ceba-tendra/7851

Carles Boix, doctor en Ciències Polítiques i màster en Administració Pública per la Universitat Harvard i catedràtic de Ciència Política i Afers Públics a la Universitat de Princeton, ha estat el primer convidat de la temporada de Singulars. El professor Boix ens explica amb claredat i rigor quines etapes podríen marcar el camí cap a l'estat propi, com hauría de ser la negociació econòmica i l'encaix internacional.

Arriben els bolets! Llenegues amb suquet de bacallà.

Segona temporada de KMM. L'atracció entre el Charly i l'Helena segueix creixent. Han de localitzar i recuperar el fill desaparegut d'una clienta, que en té la custòdia i està desesperada. El pare ha raptat la criatura sense deixar cap rastre d'on són.

Polònia - Artur Mas (Bruno Oro) es posa a la pell de John Lennon per cantar la seva versió de "Imagine". Acompanyat per Oriol Pujol (Queco Novell) en el paper de Yoko Ono, tots dos imaginen com serà la Catalunya independent. A més, Mas i Pujol organitzen l'enterrament de la puta i la Ramoneta.

Mandonguilles de tonyina i formatge “ricotta”