Anechka Stepanova

Anechka Stepanova

Anechka Stepanova
More ideas from Anechka
lettering_co: Hi guys it turns out this design was actually created by @andry.yorke - the artist we reposted yesterday had actually stolen this artwork :( sorry @andry.yorke - love your work!!

Combination use of blocking and font to create typographical designs -lettering_co: Hi guys it turns out this design was actually created by - the artist we reposted yesterday had actually stolen this artwork :( sorry - love your work!

Davis Furniture | Q5 - Overview

Leading up to NeoCon we helped Davis Furniture design a variety of spaces to show off their contract furniture products for their annual product book.

Vancouver house by Canadian studio Splyce Design features a lopsided roof that follows the line of the staircase. Stairs between the three floors are at the north-facing front of the house, which is the darkest part of the building. Open stair treads, glass balustrades and a rooflight at the top of the stairwell have been added to increase the flow of natural light here.

Open stair treads with glass balustrades increase the flow of natural light through the staircase // Vancouver house by Canadian studio Splyce Design

Wood reveal @ ceiling  Pascal Arquitectos, Mexico

Naturally and Glamorous Contemporary Office Interior Design, ACBC Office by Pascal Arquitectos Glamour and Naturally ACBC office interior with glamour and artistic lighting – Architecture Home Design

Scale in drawing refers to the proportion or ratio that defines the size relationships.  Models, architectural plans, maps and paintings/drawings all use scale to create the illusion of correct size relationships between objects and figures.

Like this floor and ceiling lighting rather than the standard downlights. A unique way to control lighting, and again makes this space feel more like a room in a home than a try-hard cinema.

.def feelin how the trapped light peeks thru!! If I Eva buy a home with a long hallway I will b doin this!!!!

Situated on a cliffside overlooking the Atlantic Ocean, Villa Sow in Dakar, Senegal was completed in with SAOTA – Stefan Antoni Olmesdahl Truen Architects, the Architects and ANTONI ASSOCIATES doing the Interior Decor.