ALBI.RO

ALBI.RO

151 followers
·
48 followers
Bucuresti  ·  ALBI.ro este un magazin online ce oferă pe piața românească o gamă variată și atent selectată de produse Spaniole: mezeluri, brânzeturi, conserve
ALBI.RO
More ideas from ALBI.RO
Salata cu anghinare si rosii uscate

Salata cu anghinare si rosii uscate

Otet Balsamic 250ML PRODUS GRECIA   Ingrediente: Otet de vin si concentrat de must de struguri. Varietate de struguri grecesti: a. Roditis si b. Corinthian raisin Aciditate: 6%

Otet Balsamic 250ML PRODUS GRECIA Ingrediente: Otet de vin si concentrat de must de struguri. Varietate de struguri grecesti: a. Roditis si b. Corinthian raisin Aciditate: 6%

BIO Ulei de Masline Kalamata PDO Extra Virgin 500ML PRODUS GRECIA – Kalamata, Produs de Origine Controlata, Organic   Ingrediente: 100% ulei de masline extra virgin din masline varietate Koroneiki numai de la livezi organice de masline Kalamata atent selectate. Gust + Culoare: Are o culoare verde profunda, un gust bogat aromat de masline proaspat culese, cu note de mere, migdale amare si mirodenii.

BIO Ulei de Masline Kalamata PDO Extra Virgin 500ML PRODUS GRECIA – Kalamata, Produs de Origine Controlata, Organic Ingrediente: 100% ulei de masline extra virgin din masline varietate Koroneiki numai de la livezi organice de masline Kalamata atent selectate. Gust + Culoare: Are o culoare verde profunda, un gust bogat aromat de masline proaspat culese, cu note de mere, migdale amare si mirodenii.

Ulei de Masline Kalamata PDO Extra Virgin 250ML PRODUS GRECIA – Kalamata, Produs de Origine Controlata   Ingrediente: 100% ulei de masline extra virgin din masline varietate Koroneiki de la livezi de masline Kalamata atent selectate.  Gust + Culoare: Are o culoare verde profunda, un gust bogat aromat de masline proaspat culese, cu note de mere, migdale amare si mirodenii.

Ulei de Masline Kalamata PDO Extra Virgin 250ML PRODUS GRECIA – Kalamata, Produs de Origine Controlata Ingrediente: 100% ulei de masline extra virgin din masline varietate Koroneiki de la livezi de masline Kalamata atent selectate. Gust + Culoare: Are o culoare verde profunda, un gust bogat aromat de masline proaspat culese, cu note de mere, migdale amare si mirodenii.

Ulei de Masline Extra Virgin 3L PRODUS GRECIA - In regiunea Mani din Messinia, la poalele muntelui Taygetos.   Ingrediente: 100% ulei de masline extra virgin din masline varietate Koroneiki. Culoare si gust: Are o culoare verde profunda si un gust catifelat fructat, dulce-amarui predominant de mere.

Ulei de Masline Extra Virgin 3L PRODUS GRECIA - In regiunea Mani din Messinia, la poalele muntelui Taygetos. Ingrediente: 100% ulei de masline extra virgin din masline varietate Koroneiki. Culoare si gust: Are o culoare verde profunda si un gust catifelat fructat, dulce-amarui predominant de mere.

Ulei de Masline Extra Virgin 500ML  PRODUS GRECIA - In regiunea Mani din Messinia, la poalele muntelui Taygetos.   Ingrediente: 100% ulei de masline extra virgin din masline varietate Koroneiki.  Culoare si gust: Are o culoare verde profunda si un gust catifelat fructat, dulce-amarui predominant de mere.

Ulei de Masline Extra Virgin 500ML PRODUS GRECIA - In regiunea Mani din Messinia, la poalele muntelui Taygetos. Ingrediente: 100% ulei de masline extra virgin din masline varietate Koroneiki. Culoare si gust: Are o culoare verde profunda si un gust catifelat fructat, dulce-amarui predominant de mere.

Ulei de Masline Extra Virgin 250ML PRODUS GRECIA - In regiunea Mani din Messinia, la poalele muntelui Taygetos   Ingrediente: 100% ulei de masline extra virgin din masline varietate Koroneiki.

Ulei de Masline Extra Virgin 250ML PRODUS GRECIA - In regiunea Mani din Messinia, la poalele muntelui Taygetos Ingrediente: 100% ulei de masline extra virgin din masline varietate Koroneiki.

Jamon Serrano Reseva gift package

Jamon Serrano Reseva gift package

Jamon Serrano Reseva gift package

Jamon Serrano Reseva gift package

Casademont Fuet Extra http://albi.ro/mezeluri?product_id=55

Casademont Fuet Extra http://albi.ro/mezeluri?product_id=55

Rosii Uscate Aromatizate Figaro Numai pe www.ALBI.ro

Rosii Uscate Aromatizate Figaro Numai pe www.